Sundhedspleje på

Mariagerfjord idrætsskole

Mit navn er Marie Østergaard Sørensen og jeg er sundhedsplejerske her på skolen.

En god sundhedstilstand er vigtig for, at eleverne befinder sig godt i skolen.

En af mine opgaver er derfor at medvirke til, at elevernes sundhedstilstand er så god som mulig.

Dette sker i samarbejde med forældrene, skolens lærere/pædagoger og ved særlige behov med inddragelse af psykolog og socialrådgiver – dog altid med samtykke fra forældrene.

Som sundhedsplejerske snakker jeg jævnligt med barnet om sundhed, som handler om at have det godt med sig selv, sin familie og sine venner og om at passe godt på sig selv.

Udover samtaler med barnet foretager jeg også undersøgelser som bl.a. indeholder undersøgelse af højde, vægt, syn og hørelse.

Jeg har ikke en fast dag på skolen, men jeg kommer til planlagte undersøgelser, samtaler og møder. Jeg kan altid kontaktes og kommer meget gerne, hvis der er et behov for det.

I er altid velkomne til at kontakte mig.

Marie Østergaard Sørensen

Sundhedsplejerske

E-mail: [email protected]

Følgende dokumenter kan hentes her: