• Mariagerfjord Idrætsskole
  • Præstemarken 2, 9500 Hobro
  • Info@mfiskole.dk
    Charlotte Stougaard Iversen den 26-05-2015
    Til forældre til børn i Skattekisten.

Så har vi fundet en dato, hvor 1. og 2. klasses SFO børn skal i Spejderhytten.
    Det bliver:

TIRSDAG D. 9. JUNI.

Børnene hentes af skolebussen på skolen kl. 13 og fragtes til Spejderhytten.

HUSK at børnene skal afhentes på Spejdergrunden denne dag.
    HUSK: Udetøj

De børn fra 1. og 2. klasse, som ikke går i SFO bliver på skolen og har Leg og Bevægelse, som de plejer.

VH
    Personalet i Skattekisten.
    Berit Jørgensen den 26-05-2015
    SKOLEBUS EFTER SOMMERFERIEN - HUSK SIDSTE FRIST PÅ MANDAG

Vi er i gang med at planlægge næste skoleår og har derfor brug for at vide, hvem der skal med skolebus. Derfor vil vi gerne høre fra alle, der skal bruge skolebus efter sommerferien og indtil efterårsferien. (Der kommer tilmelding til vinterhalvåret ud i september). Vi har brug for, at I melder tilbage senest mandag den 1. juni til Berit på berit@mfiskole.dk

På forhånd tak - Berit
    Eva Sørensen den 19-05-2015
    Se her - invitation til et underholdende foredrag:
    Onsild Borgerforening, Menighedsrådet og MIF samarbejder om at tilbyde et underholdende og spændende foredrag af stand-up-komiker og forfatter Sanne Søndergaard om udfordringer i teenageårene - både for teenagerne selv og for deres omgivelser!

Foredraget hedder "Fuck normal - et foredrag for og om teenagere" og finder sted torsdag den 18. juni kl. 19.00-21.00 i aulaen på Mariagerfjord Idrætsskole. Se vedhæftet opslag.
    Berit Jørgensen den 19-05-2015
    Fyrkatløb 2015

Tiden nærmer sig for Årets Fyrkatløb, så sæt kryds den

4. juni 2015 klokken 19.00.

MFI ønsker igen i år at stille op som skole og vi håber
    rigtig mange har lyst til at gå/løbe med os.

Startnummer og chip kan afhentes på løbsdagen. Ved holdtilmelding er alle startnumre pakket sammen og udleveres samlet, derfor kan de afhentes umiddelbart før start på startpladsen ved Ketty Nyrup, der igen i år har lovet at stå for uddeling af startnumre.
    Ketty er der fra kl. 18 og har telefonnummer 29248649.

For tilmelding og betaling på ind på http://www.sportstiming.dk/ViewEvent.aspx?Id=3571
    Udfyld formularen og betal startgebyret: Voksne 85 kr., børn 50 kr.

MEGET VIGTIGT: i rubrikken med Klub/firma skal du skrive: MFI
    - hvis ikke det kommer på, så bliver løbsnumrene ikke udleveret samlet.

Sidste frist for tilmelding er søndag den 31. maj 2015.

T-shirts kan købes hos Berit på kontoret til 150 kroner.

Se mere på : www.fyrkatloebet.dk

Vi glæder os til at se jer.
  • 04-06-2015
    Fyrkatløb · 00 · 01 · 02 · 03 · 04 · 05 · 06 · 07 · 08 · 09
    1

Bliv en del af vores sociale netværk på facebook og få opdateringer om arrangementer, nyheder, gode historier fra hverdagen eller se masser af billeder. Du finder os på www.facebook.com/mfiskole