• Mariagerfjord Idrætsskole
  • [email protected]

Billeder fra hverdagen på MFI

Eva Sørensen den 08-08-2017

MFIs bestyrelse siger velkommen til et nyt skoleår:

Formand: Michael Loft
    Næstformand: Thomas Rasmussen
    Henrik Soelberg
    Jacob Bjerrum
    Lotte Burmølle Andersen
    Mette Veng
    Susanne Berg Sørensen

1. suppleant: Charlotte Manø Stisen
    2. suppleant: Martin Blauenfeldt

• Eva Sørensen den 15-06-2017
    Her er vedhæftet referat af generalforsamling den 19/4 2017.
    Eva Sørensen den 02-06-2017
    Fripladstilskud
    Der afsættes hvert år midler på Finansloven til at yde tilskud til forældrebetaling af skolepenge og SFO. Midlerne forvaltes af Fordelingssekretariatet på vegne af landets frie grundskoler, og tildeling af fripladstilskud til skolepenge og betaling af SFO afhænger af ens indkomstgrundlag, og hvor mange børn man har.

Det er muligt at søge om at få et tilskud til betaling af skolepenge og SFO, hvis forældrenes indtægtsgrundlag er mindre end:
    kr. 335.540,- ved 1 barn
    kr. 349.165,- ved 2 børn
    kr. 362.794,- ved 3 eller flere børn

Ansøgning om fripladstilskud til skolepenge og SFO finder sted for et skoleår ad gangen. Ansøgninger til skoleåret 2017-2018 skal udfyldes og afleveres/sendes til skolens kontor senest fredag den 25. august 2017. Ansøgning til Fordelingssekretariatet foretages derefter af skolen. Vi modtager besked i starten af januar måned om fordelingen af tilskud til de elever/familier, der kommer i betragtning. Tilskuddet fratrækkes skolepengene fra februar og til og med juni måned.

Bemærk:
    Tilskud for skoleåret 2017-2018 bestemmes ud fra indkomsten i 2016.
    Det er kun de biologiske- eller adoptivforældres personlige indkomst, der medregnes ved opgørelse af indtægtsgrundlaget.
    Hvis forældrene er skilt eller separerede og ikke samboende, er det den personlige indkomst for den af forældrene, hvor barnet har folkeregisteradresse, der lægges til grund for tilskudsberegningen.
    Har den ene af forældrene forældremyndigheden alene, er det denne forælders indkomst, der lægges til grund for tilskudsberegningen.

Her er vedhæftet ansøgningsskema og fordelingsnøgle fra Fordelingssekretariatet.

Skolens værdier er:

Fællesskab, Tydelighed, Faglighed, Energi.

• 28-08-2017
    Forældremøde i 2. klasse · 02
    1
  • 28-08-2017