MFI's bygninger

• Eva Sørensen den 11-12-2017
    Om leje af skolen; gældende fra den 1. januar 2018

Hvem kan leje lokaler?
    Forældre, lokale foreninger og Skolekredsen.
    Foreninger og Skolekreds kan leje til møder, arrangementer mv. som er i foreningsregi.

Hvornår kan man leje lokaler?
    Lokaler kan lejes i skoleugerne, men ikke i skoleferier (se ferieplan på skolens hjemmeside).

Pris:
    Klassearrangementer: Gratis.
    Elevfødselsdage: 200 kr.
    Foreningsarrangementer (møder på hverdage): 200 kr. 1 weekenddag: 1500 kr. Tillæg pr. ekstra dag: 500 kr.

• Eva Sørensen den 11-12-2017
    Personalenyt
    Jeg skal fortælle, at jeg har valgt at skifte job. Jeg har valgt at sige ja til et job som leder af en ny afdeling af Lærdansk (en del af Dansk Flygtningehjælp), som skal starte i Favrskov Kommune den 1. januar. Det har været en svær beslutning, da jeg er rigtig glad for arbejdet med jeres børn, samarbejdet med jer forældre og med bestyrelsen, men indholdet af jobbet i Lærdansk giver mere plads til de dele af lederjobbet som jeg brænder mest for, så det har været afgørende for min beslutning.

Det er vigtigt for mig at understrege, at min beslutning er et tilvalg af muligheder for mig personligt, og at jeg forlader MFI udelukkende med positive og værdifulde erfaringer. Samtidig med, at jeg ved, at det bliver svært at gå ud af døren den sidste dag, fordi der er så mange gode relationer til børn, personale og forældre, så har jeg også ro i maven, fordi jeg ved, at jeg forlader en skole i rigtig god udvikling; stigende elevtal, stabil og fornuftig økonomi, spændende planer for udvidelse af skolens fysiske rammer, en dygtig og kompetent personalegruppe og ikke mindst et supergodt skoletilbud til jeres børn.

Venlig hilsen Eva S

Fra skolens bestyrelse
    Eva Sørensen har opsagt sin stilling som skoleleder på MFI, med sidste arbejdsdag d. 31/12 2017. Eva har ydet en kæmpe indsats for skolen, og har blandt andet været med til at sikre en stabil tilgang af elever til skolen. Vi vil gerne takke Eva for denne store indsats og ønske hende held og lykke med hendes nye arbejde.

Det er med glæde, vi kan meddele, at vi har ansat Peter Otto Yde Thomsen som ny skoleleder, med jobstart d. 1/2 2018. Peter er 41 år, er bosiddende i Aars, er gift og har 3 børn. Han er uddannet lærer og har blandt andet undervist på Himmerlands Idrætsefterskole og har efterfølgende suppleret sin uddannelse med en MBA i ledelse. Peter har de sidste 13 år arbejdet hos DGI Nordjylland med en lang række udviklingsprojekter, og de sidste 5 år som afdelingschef. Peter har blandt andet være med i styregruppen for landsstævnet i 2017 i Aalborg og havde ansvaret for de 5.000 frivillige.Vi glæder os meget til at få Peter i gang og vi håber, I alle vil tage godt imod ham.

I perioden 1/1 – 1/2 2018 er Eva Nielsen konstitueret som leder på MFI.

Skolens værdier er:

Fællesskab, Tydelighed, Faglighed, Energi.

• 18-01-2018
    Høvdingeboldturnering i Hobro · 05
Ingen aktuelle nyheder

Bliv en del af vores sociale netværk på facebook og få opdateringer om arrangementer, nyheder, gode historier fra hverdagen eller se masser af billeder. Du finder os på www.facebook.com/mfiskole